Παρασκευή και Σάββατο rapid test στο Δημαρχείο Στροβόλου

Παρασκευή και Σάββατο rapid test στο Δημαρχείο Στροβόλου

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον κορωνοϊό θα διενεργούνται στον χώρο του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου την Παρασκευή 11/12/2020 από τις 11:00- 17:00 και το Σάββατο 12/12/2020 από τις 8:30 - 17:00. 

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Στροβόλου η δειγματοληψία θα πραγματοποιείται στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο του Δημοτικού  Μεγάρου Στροβόλου (παρά το γεφυράκι της Αγίας Μαρίνας).
 
Το Υπουργείο Υγείας καλεί όλους τους πολίτες και ειδικά όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής να προσέλθουν για τον δωρεάν έλεγχο, ακολουθώντας τις οδηγίες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αυτοπροστασίας και αποφεύγοντας τον συνωστισμό, συμπληρώνει ο Δήμος Στροβόλου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.