ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα 36χρονη μετά από σύγκρουση με λεωφορείο – Στο όχημα και 2χρονο κοριτσάκι

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα 36χρονη μετά από σύγκρουση με λεωφορείο – Στο όχημα και 2χρονο κοριτσάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/12), στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  γύρω στις 08:30 (10/12), αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη και στο οποίο επέβαινε και το 2χρονο κοριτσάκι της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Η 36χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ αργότερα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Όσον αφορά το 2χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την υγεία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE