ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για να ανεβάσει κι άλλο το ευρωπαϊκό ΠΡΕΣΤΙΖ της – Το πλάνο του Μπεργκ

Για να ανεβάσει κι άλλο το ευρωπαϊκό ΠΡΕΣΤΙΖ της – Το πλάνο του Μπεργκ

Το πρώτο ιστορικό ευρωπαϊκό οδοιπορικό της Ομόνοιας, έχει ως τελευταίο σταθμό το Αϊντχόφεν, εκεί, όπου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την PSV για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, θέλοντας να κλείσουν θετικά αυτή την πρώτη τους εμφάνιση τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ δεν θα έχει εύκολο έργο, ωστόσο, μετά τις δύο νίκες πάνω σε ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ, έχει αποκτήσει άλλη δυναμική και ψυχολογία, βγάζοντας τρομερή αυτοπεποίθηση στο γήπεδο και η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα σε έναν μεγάλο αντίπαλο είναι μεγάλη.

Το τριφύλλι, αν πάρει είτε την ισοπαλία, είτε τη νίκη, τότε θα βάλει «γερά» χρήματα στα ταμεία του και θα ενισχυθεί οικονομικά. Επίσης, στην Ομόνοια γνωρίζουν πως το Ευρωπαϊκό πρεστίζ της ομάδας, θα «ανέβει» κι’ άλλο με ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ, απόψε παίζει και για την Κύπρο, θέλοντας να πάρει ξανά την χώρα μας στην 14η θέση στη βαθμολογία της UEFA προσπερνώντας εκ νέου τη Δανία.

Είναι ικανή η Ομόνοια να κάνει τη ζημιά, και μπορεί κάποιοι να θεωρήσουν «έκπληξη» ένα θετικό σκορ ενάντια στην PSV, όμως, με την εικόνα που βγάζουν οι πράσινοι τα τελευταία δύο ματς, θα είναι η συνέχεια μιας πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται από τους πρασίνους.

Tο ταξίδι, για φέτος, τελειώνει για το τριφύλλι, έχοντας πολλές εμπειρίες και αναμνήσεις, ωστόσο, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χούμποτσαν, στο αριστερό ο Κίκο, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λανγκ και Λούφτνερ.

Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Κούσουλος και Βιτόρ Γκόμες με επιτελικό μέσο τον Τιάγκο.

Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Λοΐζου, στο άλλο ο Τζιωνής και στην κορυφή ο Σενέ.

The post Για να ανεβάσει κι άλλο το ευρωπαϊκό ΠΡΕΣΤΙΖ της – Το πλάνο του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top