ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα 36χρονη μετά από σύγκρουση με λεωφορείο – Στο όχημα και 2χρονο κοριτσάκι

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα 36χρονη μετά από σύγκρουση με λεωφορείο – Στο όχημα και 2χρονο κοριτσάκι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/12), στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  γύρω στις 08:30 (10/12), αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη και στο οποίο επέβαινε και το 2χρονο κοριτσάκι της, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Η 36χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ αργότερα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Όσον αφορά το 2χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την υγεία της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE