ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστά την Παρασκευή γραφεία του Φόρου λόγω κρούσματος

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστά την Παρασκευή γραφεία του Φόρου λόγω κρούσματος

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 11/12/2020 τα Επαρχιακά Γραφεία Λευκωσίας (Άμεσης Φορολογίας και Φ.Π.Α.), το Γραφείο Μεγάλων Φορολογουμένων Λευκωσίας και ο Τομέας VIMA.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας αναφέρεται ότι τα γραφεία θα είναι κλειστά λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση του κορωνοϊού και λόγω της ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Το Τμήμα  Φορολογίας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, περιλαμβανομένης και της απολύμανσης των χώρων του γραφείου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE