Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Δράστης είναι ο διευθυντής επιχείρησης - Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά

Περιστατικό ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 τραυματίες. Ένας ένοπλος άντρας κρατά ομήρους σε επιχείρηση στην περιοχή του Ντομόν, κοντά στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το bfmtv δράστης είναι ο διευθυντής της επιχείρησης και κρατά όμηρο τη γυναίκα του. Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά όπλου.

Ο δράστης βρίσκεταιο στη διαδικασία του διαζυγίου με τη συζύγό του, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.