Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Δράστης είναι ο διευθυντής επιχείρησης - Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά

Περιστατικό ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 τραυματίες. Ένας ένοπλος άντρας κρατά ομήρους σε επιχείρηση στην περιοχή του Ντομόν, κοντά στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το bfmtv δράστης είναι ο διευθυντής της επιχείρησης και κρατά όμηρο τη γυναίκα του. Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά όπλου.

Ο δράστης βρίσκεταιο στη διαδικασία του διαζυγίου με τη συζύγό του, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE