Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Δράστης είναι ο διευθυντής επιχείρησης - Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά

Περιστατικό ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 τραυματίες. Ένας ένοπλος άντρας κρατά ομήρους σε επιχείρηση στην περιοχή του Ντομόν, κοντά στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το bfmtv δράστης είναι ο διευθυντής της επιχείρησης και κρατά όμηρο τη γυναίκα του. Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά όπλου.

Ο δράστης βρίσκεταιο στη διαδικασία του διαζυγίου με τη συζύγό του, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.