Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους - Πληροφορίες για δύο τραυματίες

Δράστης είναι ο διευθυντής επιχείρησης - Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά

Περιστατικό ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 2 τραυματίες. Ένας ένοπλος άντρας κρατά ομήρους σε επιχείρηση στην περιοχή του Ντομόν, κοντά στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το bfmtv δράστης είναι ο διευθυντής της επιχείρησης και κρατά όμηρο τη γυναίκα του. Τουλάχιστον δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν από πυρά όπλου.

Ο δράστης βρίσκεταιο στη διαδικασία του διαζυγίου με τη συζύγό του, η οποία τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE