ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό - Σύντομα οι ανακοινώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό - Σύντομα οι ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, τα μέλη του οποίου κλήθηκαν να εγκρίνουν μικρής κλίμακας χαλαρώσεις για τα Χριστουγέννα.

Τις αποφάσεις θα ανακοινώσει σε λίγο ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. 


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εκκλησιασμός θα επιτραπεί για τις 25 και 26 Δεκεμβρίου με την παρουσία πιστών, έχοντας υπόψη το όριο των 75 ατόμων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE