ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 68 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στους 68 οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 68 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό, που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 68 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης,ενώ 28 άτομα είναι κλινήρεις.

Πέντε από τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου προέρχονται από Ιδρύματα.

Το 50% των ασθενών με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το 36% στη Λάρνακα, το 7% στην Αμμόχωστο, το 4% στη Λεμεσό και το 3% στην Πάφο.   
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 36 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE