ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξημένος ο αριθμός που νοσηλεύονται - 15 συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Αυξημένος ο αριθμός που νοσηλεύονται - 15 συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι

Aνάμεσα στα σημερινά κρούσματα , υπήρξαν και τρείς θάνατοι αλλά και πολλοί συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 146 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση.

Από τους 34 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 15 είναι διασωληνωμένοι, ένας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 18 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.