ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 12 Ιανουαρίου οι τελικές αγορέσεις για την υπόθεση απόπειρας φόνου 34χρονου

Στις 12 Ιανουαρίου οι τελικές αγορέσεις για την υπόθεση απόπειρας φόνου 34χρονου

Με την ένορκη κατάθεση του κατηγορούμενου ηλικίας 31 ετών συνεχίστηκε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η εκδίκαση της υπόθεσης απόπειρας φόνου, η οποία φέρεται να διαπράχθηκε τον Μάιο 2020 με θύμα 34χρονο.

Το Δικαστήριο δέχτηκε ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως υπόθεση και ο κατηγορούμενος κλήθηκε να προβάλει την υπεράσπιση του.

Ο κατηγορούμενος στην ένορκη κατάθεση του πρόβαλλε την υπεράσπιση της αυτοάμυνας, ότι δηλαδή ο παραπονούμενος τού επιτέθηκε με σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας και αυτός τυχαία βρήκε μπροστά του, πάνω στο τραπέζι, ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Επίσης ο κατηγορούμενος διέψευσε τον παραπονούμενο για τον τρόπο που έγινε το περιστατικό.

Το Δικαστήριο μετά την ένορκη κατάθεση του 31χρονου όρισε την υπόθεση για τις 12 Ιανουαρίου για τελικές αγορεύσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του 31χρονου δικηγόρους Γιάννη Παπαζαχαρία, Χριστίνα Παπαζαχαρία και Χριστίνα Λισκαβίδου αλλά και εν συνεχεία από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου.

Σημειώνεται πως η προσκόμιση μαρτύρων κατηγορίας , που ανήλθαν σε 15 στον αριθμό, έχει ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο παραπονούμενος, ηλικίας 34 ετών, ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο κατηγορούμενος τον κτύπησε με μαχαίρι στο διαμέρισμα του 31χρονου. Εξάλλου οι δύο βασικοί μάρτυρες κατηγορίας που ήταν αυτόπτες μάρτυρες δεν προσήλθαν να καταθέσουν στο Δικαστήριο.

Ο 31χρονος απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ότι δεν παραδέχεται και παραμένει υπό κράτηση, μετά από αίτημα του εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής, Δικηγόρου της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου, ενώ δεν έφεραν ένσταση οι συνήγοροι υπεράσπισής του, δικηγόροι Γιάννης Παπαζαχαρία, Χριστίνα Παπαζαχαρία και Χριστίνα Λισκαβίδου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top