ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξημένος ο αριθμός που νοσηλεύονται - 15 συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Αυξημένος ο αριθμός που νοσηλεύονται - 15 συνάνθρωποι μας διασωληνωμένοι

Aνάμεσα στα σημερινά κρούσματα , υπήρξαν και τρείς θάνατοι αλλά και πολλοί συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 146 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 34 σε σοβαρή κατάσταση.

Από τους 34 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 15 είναι διασωληνωμένοι, ένας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 18 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE