ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Τα οικογενειακά τους τραπέζια για τα Χριστούγεννα – Μιλούν στο ThemaOnline

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Τα οικογενειακά τους τραπέζια για τα Χριστούγεννα – Μιλούν στο ThemaOnline

To καλό παράδειγμα θέλουν να δώσουν τα μέλη της επιστημονικής ομάδας για τις φετινές διαφορετικές γιορτές που όλοι θα περάσουμε. Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δρ. Πέτρο Καραγιάννη και τον Δρ. Κωνσταντίνο Τσιούτη, οι οπίοι μας είπαν πως θα περάσουν τις φετινές γιορτές, εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο σπίτι του στον Πρωταρά.Όπως μας ενημέρωσε στο σπίτι θα βρίσκονται σύνολο 9 άτομα, ο ίδιος, η γυναίκα του, τα τρία του παιδιά, ο γαμπρός του, η κοπέλα του γιού του, τα εγγόνια του και η πεθερά του. «Στο αυριανό οικογενειακό τραπέζι θα είμαστε στο σύνολο 9 άτομα. Εκεί στον Πρωταρά δεν πατά μύγα. Σίγουρα θα τα περνούσαμε με περισσότερα άτομα αν δεν ήταν η πανδημία, συνήθως έχουμε καλεσμένους και τους συμπεθέρους μας αλλά και άλλους οικογενειακούς φίλους. Φέτος πρέπει όλοι να το χωνέψουμε πως τα Χριστούγεννα μας θα είναι διαφορετικά. Πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση και εμείς αλλά και όλος ο κόσμος.», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ την ίδια ώρα συμπλήρωσε πως για απόψε δεν θα έχει καμία συνάθροιση στο σπίτι του, ούτε θα βρεθεί καλεσμένος κάπου.

O Δρ. Κωνσταντίνος Τσιούτης είπε πως φέτος θα περάσει τα Χριστούγεννα με έξι άτομα στο σπίτι, οι οποίοι είναι συγγενείς πρώτου βαθμού: «Θα αποφύγω μαζικές συναθροίσεις. Τα έξι άτομα που θα  συναντήσω αύριο στο οικογενειακό τραπέζι, είναι άτομα που βλεπόμαστε συχνά. Με υπόλοιπους που δεν θα τους δω, θα ανταλλάξουμε τις ευχές μας τηλεφωνικά», είπε ο Δρ. Τσιούτης.  

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top