ΠΑΡΑ-THEMA

Η πανδημία στέλνει κόσμο στην ανεργία και οι βουλευτές αυξάνουν την κρατική χορηγία στα κόμματά τους - Έρχονται όμως εκλογές, δήθεν

Η πανδημία στέλνει κόσμο στην ανεργία και οι βουλευτές αυξάνουν την κρατική χορηγία στα κόμματά τους - Έρχονται όμως εκλογές, δήθεν

Συνθήκες πανδημίας, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αργοπεθαίνουν, μένει κόσμος άεργος και άνεργος. Κι όμως, οι κομματικοί βουλευτές εγκρίνουν αυξήσεις κονδυλίων για τις κρατικές χορηγίες στα… κόμματά τους.

Γιώργος Τάττης

Τις χορηγίες που πληρώνει ο κόσμος. Ψηφίζουν και εγκρίνουν κονδύλια για τους εαυτούς τους.

Εάν κάποιος ρωτήσει τους κομματικούς: Μα είναι δυνατόν, εν καιρώ πανδημίας όπου τα δημόσια οικονομικά δέχονται τόση πίεση, να αυξάνεται το κρατικό κονδύλι για τις χορηγίες στα κόμματα; Λόγω εκλογών; Και όχι μόνο στα κόμματα, αλλά και στις νοελαίες τους, στους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες που πολλές φορές κοσμούν τα γραφεία των κομμάτων για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν του κοινοβουλευτικού έργου.

Για σχετικό ρεπορτάζ πάτησε εδώ

Πληρώνουμε δηλαδή και τα πάρτι και το αφισομάνι της κάθε κομματικής νεολαίας. Είναι τουλάχιστον προκλητικό.

Εάν λοιπόν τους το θέσεις αυτό, θα απαντήσουν με ένα αφοπλιστικό "μην γίνεσαι λαϊκιστής" και θαρρούν πως ξεμπέρδεψαν.

Σε μια περίοδο που η πανδημία αποκαλύπτει το πραγματικό τους πρόσωπο, το Κυπριακό προχωράει προς "λύση δύο κρατών", βλέπουμε τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας με τα κυάλια, το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα έδειξε την προνομιακή του αγάπη προς τους μεγαλοντεβέλοπερς, τα σκάνδαλα πληθαίνουν, τα Πόθεν Έσχες και οι Λίστες με την ευνοϊκή μεταχείριση πολιτικών κρύβονται επιμελώς κάτω από νομικίστικες υπεκφυγές.

Κι όμως, δεν έπρεπε να πληρώνουμε καμία προεκλογική τους, έπρεπε να πληρώνουμε κλίνες ΜΕΘ, ιατρικό προσωπικό και τα εργαλεία για μια πραγματική ανάπτυξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top