Η αρχική αντίδραση Πουλλαΐδη για το VAR (πριν έρθει Κύπρο) και πότε ΑΛΛΑΞΕ γνώμη

Η αρχική αντίδραση Πουλλαΐδη για το VAR (πριν έρθει Κύπρο) και πότε ΑΛΛΑΞΕ γνώμη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης Ανδρέας Πουλλαΐδης, ρωτήθηκε για το VAR εξέφρασε θετική άποψη.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αρχικά, όταν ανακοινώθηκε από τη FIFΑ, ήμουν εναντίον. Ο λόγος ήταν οι πολλές διακοπές που θα προκαλούσε στους αγώνες, με αποτέλεσμα να χαλά ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Αλλά, μελετώντας το καλύτερα και βλέποντας την εφαρμογή του στο μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 άλλαξα γνώμη. Οι ομάδες παίζουν για να κερδίζουν και είναι άδικο μια διαιτητική απόφαση να αλλοιώνει αποτελέσματα και να στερεί από τους παίκτες τους καρπούς των κόπων τους.

Βλέποντας τα πολλά λάθη που γίνονται από τους διαιτητές, τότε θεωρώ πως είναι ένα καλό εργαλείο για να τα διορθώνει. Όμως πρέπει να εφαρμόζεται σωστά και να παρεμβαίνει όταν και όπως πρέπει. Η μη σωστή χρήση του μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πουλλαΐδης για επενδυτές, Τιμούρ, VAR, κάρτα φιλάθλου και όχι μόνο – «Ο τροχός θα γυρίσει και για εμάς»

The post Η αρχική αντίδραση Πουλλαΐδη για το VAR (πριν έρθει Κύπρο) και πότε ΑΛΛΑΞΕ γνώμη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.