Χριστουγεννιάτικο «PASP Quiz» με νικήτρια την Κική Κυνοσίδου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χριστουγεννιάτικο «PASP Quiz» με νικήτρια την Κική Κυνοσίδου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο επεισόδιο συμμετείχαν οι Βασίλης Μάντζης (Ολυμπιακός) που έπαιξε για το «Γκολ στη Ζωή», Γιώργος Γκαλίτσιος (Ανόρθωση) που εκπροσώπησε το «Ηλιαχτίδα Ζωής», Γιώργος Βαλεριάνος (Πάφος) εκπροσωπώντας την «Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης» και η Κική Κυνοσίδου (Apollon Ladies) για το «Περπατώντας με την Έλενα».

Μέσα σε χιουμοριστικό κλίμα η ποδοσφαιρίστρια του Απόλλωνα να κέρδισε στο τέλος, αφού κανείς ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει οκτώ σωστές απαντήσεις από τις δέκα, σκορ που πέτυχε η ίδια.

Η αστεία στιγμή του επεισοδίου ήταν η ερώτηση για τα αντισυλληπτικά χάπια που έτυχε στον Γιώργο Γκαλίτσιο, με τον Γιώργο Βαλεριάνο να τον προτείνει ως νικητή αν βρει την σωστή απάντηση.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες έδωσαν τις Χριστουγεννιάτικες τους ευχές ενώ θυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει κι ένα Πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο με Κύπριους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστρια.

The post Χριστουγεννιάτικο «PASP Quiz» με νικήτρια την Κική Κυνοσίδου! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE