ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… παθήματα που πρέπει να γίνουν μαθήματα

Τα… παθήματα που πρέπει να γίνουν μαθήματα

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λάρσον θα αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα τον Ιανουάριο, προκειμένου να ανοίξει μία θέση ξένου.

Μία λογική και αναμενόμενη κίνηση, αφού ο 33χρονος (κλείνει τα 34 σε ένα μήνα) Σουηδός ακραίος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν πρόσφερε ουσιαστικά τίποτα στη Λεμεσιανή ομάδα στο πρώτο μισό της σεζόν, μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές (οι δύο ως βασικός) και ένα γκολ.

Η απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη έγινε… σίριαλ αν θυμάστε το περασμένο καλοκαίρι και δεν δικαίωσε ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες και αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα όχι μόνο στον Απόλλωνα, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες, προκειμένου να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να εξετάζουν με ρεαλισμό όλες τις παραμέτρους όταν πρόκειται να τα… «σκάσουν χοντρά» για την απόκτηση παικτών με… ελκυστικό βιογραφικό που θεωρητικά μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, αλλά είτε βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, είτε έχουν ιστορικό τραυματισμών και δείχνουν να μην είναι και τόσο… «ζεστοί» για να έρθουν στην Κύπρο και ουσιαστικά έρχονται είτε με το… ζόρι, επειδή δεν έχουν κάποια άλλη καλύτερη πρόταση, είτε για τα τελευταία τους ποδοσφαιρικά «ένσημα».

Επίσης, στον Απόλλωνα θα πρέπει να πήραν το… μάθημα τους και με την περίπτωση του Σερζ Γκακπέ και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί. Ουσιαστικά, ήταν μία μεταγραφή που έγινε απλά για να γίνει, προκειμένου να προστεθεί μία επιπλέον επιλογή στο ρόστερ πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος και εν τέλει ο παίκτης ξαναφεύγει από το Κολόσσι, χωρίς ουσιαστικά να καταλάβει κανείς πραγματικά γιατί επέστρεψε.

Και να προσθέσουμε επίσης, ότι στον Απόλλωνα ήθελαν προηγουμένως να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Παικταράς μεν, αλλά στα 34 του και προερχόμενος από πολύ σοβαρό τραυματισμό, που είχε ως αποτέλεσμα να είναι… απλή αναφορά στο ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς για 1,5 χρόνο. Και πέραν τούτων, δεν γούσταρε όπως αποδείχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δεν την… «πάτησε» η Λεμεσιανή ομάδα, επειδή ο Ελλαδίτης άσος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, με τον οποίο πάντως μετράει μέχρι στιγμής εννιά συμμετοχές, με κορυφαία του στιγμή, το θαυμάσιο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο 88΄, με το οποίο χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του με σκορ 0-1.

The post Τα… παθήματα που πρέπει να γίνουν μαθήματα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top