Δρ. Καραγιάννης: «Δέχθηκα απειλές, τα παιδιά μου ζητούν να παραιτηθώ εδώ και καιρό» -BINTEO

Δρ. Καραγιάννης: «Δέχθηκα απειλές, τα παιδιά μου ζητούν να παραιτηθώ εδώ και καιρό» -BINTEO

Για του βανδαλισμούς που δέχθηκε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκκης αναφέρθηκε το μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας, Πέτρος Καραγιάννης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο».

Ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε ότι δέχθηκε απειλές, ενώ τόνισε ότι τα παιδιά του, του ζητούν να παραιτηθεί εδώ και καιρό.

Όπως είπε επίσης «πολλοί θεωρούν ότι τα μέλη της Επιτροπής είναι υπεύθυνα για τα περιοριστικά μέτρα τα οποία αποφασίζονται από την Κυβέρνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δρ.Κωστρίκης γίνεται θύμα επιθέσεων και απειλών».

Κατέληξε λέγοντας ότι στον αυτόματο  τηλεφωνητή του γραφείου του Πανεπιστημίου δέχθηκε εξυβριστικά μηνύματα, παρόμοια με αυτά που δέχεται και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.