Οι μεταναστευτικές προκλήσεις στην κοινή συνάντηση Νουρή – Γιολίτη με Τσαντ Γουόλφ

Οι μεταναστευτικές προκλήσεις στην κοινή συνάντηση Νουρή – Γιολίτη με Τσαντ Γουόλφ

Για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία αναφορικά με τον μεγάλο αριθμό μεταναστών και τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από την εμπλοκή της Τουρκίας, ενημέρωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής τον εκτελούντα χρέη Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Τσαντ Γουόλφ κατά τη σημερινή κοινή συνάντησή παρουσία και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυς Γιολίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, σε ό,τι αφορά το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου του, ο Νίκος Νουρής αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία σε σχέση με τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, τις συνεχείς πιέσεις από τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που αφικνούνται, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει η Κύπρος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην εμπλοκή της Τουρκίας.

Συζητήθηκαν ακόμη και οι προσπάθειες βελτίωσης των διαδικασιών ασφάλειας στον τομέα της έκδοσης ταξιδιωτικών εγγράφων και επιτήρησης των εξωτερικών συνόρων.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας των δυο χωρών σε θέματα αρμοδιότητας των δυο Υπουργείων, συμπληρώνει το ΥΠΕΣ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Βουλευτικές: Πολωμένο σκηνικό- Χρίστου εναντίον Αννίτας - Το μήνυμα ΔΗΣΥ απέναντι στην τοξικότητα και η επαναφορά του «μαύρου βαν» από το ΑΚΕΛ

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του ΣΙΓΜΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την Αννίτα Δημητρίου για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE