ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Γράψε- σβήσε» στο Προεδρικό για το Lockdown – Δεν αποκλείονται ανατροπές – Αποφασίζει για διάγγελμα ο Αναστασιάδης

ΚΥΠΡΟΣ: «Γράψε- σβήσε» στο Προεδρικό για το Lockdown – Δεν αποκλείονται ανατροπές – Αποφασίζει για διάγγελμα  ο Αναστασιάδης

Ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει στις 11:30 θα τεθεί η νέα δέσμη μέτρων η οποία αναμένεται να βάλει ξανά την Κύπρο σε καραντίνα.

Τελευταίες πληροφορίες από καλά ενημερωμένη πηγή αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις και ενδεχομένως να υπάρξουν και ανατροπές στα όσα έχουν διαρρεύσει αναφορικά με το ολικό Lockdown.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ένα από τα λίγα που έχουν κλειδώσει είναι η επιστροφή του 8998 και η αποστολή δύο μηνυμάτων για μετακινήσεις.

Πολλά αναμένεται να κριθούν κυριολεκτικά την υστάση ενώ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μιλήσει (σαν πατέρας και σαν παππούς) στον κυπριακό λαό.

Η απόφασή του θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, ωστόσο φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης θέλει να απευθυνθεί στους συμπατριώτες του για να κατευνάσει την οργή μερίδας πολιτών από τα συνεχόμενα μέτρα και την κούραση που έχει επέλθει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top