ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξακολουθεί να καταζητεί 46χρονο η Αστυνομία – Τα αδικήματα που διερευνώνται - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξακολουθεί να καταζητεί 46χρονο η Αστυνομία – Τα αδικήματα που διερευνώνται  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον Sergei Malev, 46 ετών, από την Εσθονία, για σοβαρά αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Ιουνίου 2020, στην Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-808135 μεταξύ των ωρών 07:00 και 19:00 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE