Συνολικά 61 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Τετάρτη στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 61 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Τετάρτη στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 61 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 61 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 7 άτομα από Ιδρύματα, ενώ 34 ασθενείς είναι κλινήρεις.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 59 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε εξέλιξη διεργασίες για σύνταξη σχεδίου δράσης για SAFE - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών

Σε εξέλιξη διεργασίες για σύνταξη σχεδίου δράσης για SAFE - Αυξανόμενο το ενδιαφέρον κυπριακών εταιρειών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για σύνταξη του σχεδίου δράσης που αφορούν το χρηματοδικό εργαλείο της ΕΕ SAFE και στο πλαίσιο αυτό θα συγκληθεί, εντός των επόμενων ημερών, το Κυπριακό Συμβούλιο Αμυντικής Βιομηχανίας, υπό τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής Εξοπλισμών και Ανάπτυξης Αμυντικών Δυνατοτήτων του Υπουργείου Άμυνας, Παναγιώτης Χατζηπαυλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE