ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ένα σημείο για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests σήμερα Τετάρτη στην Πάφο

Ένα σημείο για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests σήμερα Τετάρτη στην Πάφο

Σ’ ένα σημείο λειτουργεί σήμερα Τετάρτη μονάδα δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο με rapid tests, στην Πάφο σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Στην Πάφο κινητή μονάδα δειγματοληψίας θα λειτουργεί στον Χώρο στάθμευσης υπεραγοράς “Lidl”, στην Πάφο στην Οδό Αλέξανδρου Υψηλάντη 49, Άγιος Παύλος, από τις 8.30 π.μ. το πρωί μέχρι τις 4.30 μ.μ. το απόγευμα.

Εξάλλου χτες στην Επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν χτες συνολικά 413 rapid test , στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν 15 θετικά αποτελέσματα και ποσοστό θετικότητας 3,63%. Επίσης στους Οίκους Ευγηρίας/Στέγες στην Πάφο διενεργήθηκαν χτες, συνολικά 288 rapid test με μηδενικό αριθμό (0) θετικών .Στο μεταξύ στην βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Πάφο διενεργήθηκαν συνολικά 90 rapid test με αριθμό θετικών 2.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία. Τέλος, το Υπουργείο Υγείας ευχαριστεί τις Τοπικές Αρχές για την προθυμία και τη συνεργασία που προσφέρουν.


Στο μεταξύ το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας καλεί το Υπουργείο Υγείας να εντάξει το αγροτικό υγειονομικό κέντρο της περιοχής στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον COVID- 19. Eπί τούτου ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκος Κλεάνθους σημείωσε ότι η περιοχή είναι αποκλεισμένη και πως η μετακίνηση για τους άνω των 80 ετών καθίσταται δύσκολη. Επιπρόσθετα σημειώνει ,θα μπορούσε να οργανωθεί εμβολιασμός για περίπου 100 άτομα που είναι άνω των 80 χρόνων και που κατάγονται από τις κοινότητες της ευρύτερης περιοχής , να γίνει στο υγειονομικό κέντρο Κάτω Πύργου.

Σημειώνεται πως οι εμβολιασμοί στην Πάφο συνεχίζονται κανονικά στα κέντρα εμβολιασμού που είναι τα Νοσοκομεία Πάφου και Π. Χρυσοχούς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top