Ακόμα 19 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ακόμα 19 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

λλα 19 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.


Ο "υπουργός υγείας", Αλί Πιλί, ανέφερε σε γραπτή του δήλωση πως τα 19 νέα κρούσματα προέκυψαν από 2040 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.

Είπε πως το ένα άτομο που εντοπίστηκε θετικό έφθασε στα κατεχόμενα αεροπορικώς, πέντε άτομα είναι επαφές άλλου κρούσματος και τα 13 άλλα περιστατικά αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Έξι άτομα είναι στη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, ένα στην Αμμόχωστο και άλλο ένα στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 1829, ενώ 11 ασθενείς έχουν αποβιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE