Ακόμα 19 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ακόμα 19 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

λλα 19 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.


Ο "υπουργός υγείας", Αλί Πιλί, ανέφερε σε γραπτή του δήλωση πως τα 19 νέα κρούσματα προέκυψαν από 2040 τεστ που έγιναν τις τελευταίες 24 ώρες.

Είπε πως το ένα άτομο που εντοπίστηκε θετικό έφθασε στα κατεχόμενα αεροπορικώς, πέντε άτομα είναι επαφές άλλου κρούσματος και τα 13 άλλα περιστατικά αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.

Έξι άτομα είναι στη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, ένα στην Αμμόχωστο και άλλο ένα στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 1829, ενώ 11 ασθενείς έχουν αποβιώσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE