Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων δεν θα συγκαλέσει συνεδρία της Γερουσίας αυτή την εβδομάδα

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων δεν θα συγκαλέσει συνεδρία της Γερουσίας αυτή την εβδομάδα

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, δεν θα κάνει χρήση των έκτακτων εξουσιών του για να συγκαλέσει μια συνεδρίαση του Σώματος αυτήν την εβδομάδα, ενώ η Βουλή προχωρά τη διαδικασία παραπομπής του απερχόμενου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε ο εκπρόσωπός του στο Twitter.

Η Βουλή, όπου πλειοψηφούν οι Δημοκρατικοί, αναμένεται ότι θα ψηφίσει αργότερα σήμερα υπέρ της παραπομπής του Τραμπ. Η ηγεσία των Δημοκρατικών δηλώνει ότι ενδέχεται να αποστείλει το κατηγορητήριο στη Γερουσία ακόμη και εντός της εβδομάδας.

Οι Δημοκρατικοί, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής τους στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ, πίεζαν τον Μακόνελ να συμφωνήσει να συγκαλέσει νωρίτερα το Σώμα. Νωρίτερα, μια πηγή που μίλησε στο πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι η Γερουσία έχει ήδη προγραμματίσει για την Παρασκευή μια τυπική συνεδρίαση (pro forma), που συνήθως διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και στην οποία είναι παρόντες ελάχιστοι γερουσιαστές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE