ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΕΛ: Ματς που ίσως «δείξει» την εξάδα!

ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΕΛ: Ματς που ίσως «δείξει» την εξάδα!

Η Πάφος φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ (17/01-16:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 20η αγωνιστική σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την εξάδα.

Το σύνολο του Νμίτρο Μιχαϊλένκο προέρχεται από την ήττα (2-0) και την μέτρια εμφάνιση από τη Νέα Σαλαμίνα, και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Έχοντας σαν οδηγό, την περσινή αναμέτρηση κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, στην έδρα τους, που πήραν το τρίποντο με τα δύο γκολ του Βαλακάρι, θα προσπαθήσουν να κάνουν το ανάλογο και φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Μιχαϊλένκο επικράτησε με 1-0 μέσα στο ΓΣΠ.

Η Παφιακή ομάδα, έχει μέχρι στιγμής 24 βαθμούς και με ενδεχόμενη νίκη, θα φτάσει στους 27, θα πάει στο +7 από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ η δυναμική που θα αποκτήσει, σίγουρα θα είναι διαφορετική για το τελευταίο στάδιο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, δείχνει να αλλάζει προς το καλύτερο και να θυμίζει ξανά ομάδα και πλέον όλα τα παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν ως «τελικοί», αφού χρειάζονται τα τρίποντα για να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά εξάδας.

Στο ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Ελλαδίτη κόουτς αγωνιζόταν από το 32′ με ποδοσφαιριστή λιγότερο, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, έβγαλε πάθος, αντίδραση και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, που σίγουρα δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που άφησε ευχαριστημένους τους γαλαζοκίτρινους, όμως, έτσι όπως ήρθαν τα  πράγματα, έμειναν ικανοποιημένου.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα δύσκολο έργο ενάντια στην Πάφο, εκτός έδρας, και αφού οι… συνθήκες τα έφεραν έτσι, με την ομάδα πλέον να κυνηγά την εξάδα, αυτό το παιχνίδι θα κρίνει πολλά.

Οι γαλαζοκίτρινοι με νίκη μπορούν να μειώσουν στον πόντο τη διαφορά τους από την Πάφο, αφού είναι στους 20 ενώ η αντίπαλος ομάδα στους 24. Μάλιστα, το συγκρότημα του 44χρονου προπονητή έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Κάπως έτσι, καταλαβαίνει κανείς, πως η αυριανή «κόντρα» των δύο ομάδων ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο για κάποια, έτσι ώστε να έχει το πάνω… χέρι για να βρεθεί στην εξάδα.

 

The post ΠΑΦΟΣ – ΑΠΟΕΛ: Ματς που ίσως «δείξει» την εξάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top