ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφικό… ΝΤΟΜΙΝΟ με Μπρούνο-Λάζαρο και τρεις μεγάλες κυπριακές ομάδες!

Μεταγραφικό… ΝΤΟΜΙΝΟ με Μπρούνο-Λάζαρο και τρεις μεγάλες κυπριακές ομάδες!

Δημοσίευμα στην Ελλάδα από το fosonline.gr αναφέρεται στον ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων για τον Μπρούνο του Ολυμπιακού και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Μπρούνο είναι στη λίστα του Απόλλωνα αλλά και της Ομόνοιας όμως τον θέλει ο Ατρόμητος. Και κάπου εδώ εμπλέκεται και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τον οποίο θέλει η Κυρία και εάν αποχωρήσει από τον Ατρόμητο τότε θα είναι προτεραιότητα η απόκτηση… Μπρούνο.

Αναλυτικά τι γράφει το δημοσίευμα:

Ο Μπρούνο ετοιμάζει τη μεγάλη του επιστροφή στις προπονήσεις μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Μπρούνο βρέθηκε θετικός στον Covid-19, παρουσιάζοντας μάλιστα στην πορεία και επιπλοκές.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός από βδομάδα αναμένεται να μπει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ετοιμάζοντας τη μεγάλη του επιστροφή στη δράση. Είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που απουσιάζει.

Το ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις, δεν σημαίνει ότι ο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει κιόλας για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει κιόλας στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει κάνει ήδη την κίνησή του, ενώ και η Ομόνοια τον έχει στην ατζέντα της. Εκτός όμως από τις κυπριακές ομάδες, υπάρχει και ο διαχρονικός… έρωτας του Νταμίρ Κάναντι με τον Μπρούνο. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Αυστριακός ήταν εκείνος που τον είχε φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό ο τεχνικός του Ατρομήτου να τον έχει στα υπόψη του, ειδικά από τη στιγμή που παρατηρείται μία κινητικότητα γύρω από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και το ξαφνικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Κύπρο.

Πολύ σύντομα πάντως αναμένεται να τελειώσει το θέμα του Μπρούνο, με τις περισσότερες πιθανότητες πλέον να είναι προς το να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού παρά να συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν στο λιμάνι.

The post Μεταγραφικό… ΝΤΟΜΙΝΟ με Μπρούνο-Λάζαρο και τρεις μεγάλες κυπριακές ομάδες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top