Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Δώδεκα άνθρωποι, οι μισοί εξ αυτών παιδιά, σκοτώθηκαν στον Ισημερινό, σε δυστύχημα με μίνιμπας, που σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής των Άνδεων, έγινε σήμερα γνωστό από την υπηρεσία διάσωσης ECU911.

"Δώδεκα άνθρωποι πέθαναν σε αυτό το δυστύχημα", που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην επαρχία Μπολίβαρ, νότια του Κίτο, διευκρίνισε η ECU911 σε  δελτίο Τύπου.

Οι σοροί 11 ανθρώπων, εκ των οποίων πέντε παιδιά, ανασύρθηκαν από το σημείο του δυστυχήματος και ένα βρέφος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές που δεν έχουν διευκρινίσει πόσοι επιβάτες επέβαιναν στο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνιμπας ανετράπη. Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτων στον Ισημερινό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE