Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Δώδεκα άνθρωποι, οι μισοί εξ αυτών παιδιά, σκοτώθηκαν στον Ισημερινό, σε δυστύχημα με μίνιμπας, που σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής των Άνδεων, έγινε σήμερα γνωστό από την υπηρεσία διάσωσης ECU911.

"Δώδεκα άνθρωποι πέθαναν σε αυτό το δυστύχημα", που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην επαρχία Μπολίβαρ, νότια του Κίτο, διευκρίνισε η ECU911 σε  δελτίο Τύπου.

Οι σοροί 11 ανθρώπων, εκ των οποίων πέντε παιδιά, ανασύρθηκαν από το σημείο του δυστυχήματος και ένα βρέφος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές που δεν έχουν διευκρινίσει πόσοι επιβάτες επέβαιναν στο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνιμπας ανετράπη. Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτων στον Ισημερινό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE