Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Aνατροπή λεωφορείου στον Ισημερινό με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά

Δώδεκα άνθρωποι, οι μισοί εξ αυτών παιδιά, σκοτώθηκαν στον Ισημερινό, σε δυστύχημα με μίνιμπας, που σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής των Άνδεων, έγινε σήμερα γνωστό από την υπηρεσία διάσωσης ECU911.

"Δώδεκα άνθρωποι πέθαναν σε αυτό το δυστύχημα", που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην επαρχία Μπολίβαρ, νότια του Κίτο, διευκρίνισε η ECU911 σε  δελτίο Τύπου.

Οι σοροί 11 ανθρώπων, εκ των οποίων πέντε παιδιά, ανασύρθηκαν από το σημείο του δυστυχήματος και ένα βρέφος εξέπνευσε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές που δεν έχουν διευκρινίσει πόσοι επιβάτες επέβαιναν στο όχημα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνιμπας ανετράπη. Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτων στον Ισημερινό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE