Συμφώνησε με Σα Πίντο! Παίρνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας – Μέχρι πότε η διάρκεια συμβολαίου

Συμφώνησε με Σα Πίντο! Παίρνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας – Μέχρι πότε η διάρκεια συμβολαίου

Δεν πέρασε πολύ χρόνο στο ταμείο της ανεργίας ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά την απόλυσή του από την Βάσκο Ντα Γκάμα, λόγω των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Κι αυτό γιατί, ο Πορτογάλος άλλοτε τεχνικός των ΟΦΗ και Ατρόμητου ανέλαβε την Γκαζιαντέπ. Η συμφωνία του Σα Πίντο με την τουρκική ομάδα είναι διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Θυμίζουμε ότι ο 50χρονος προπονητής ανέλαβε την Βάσκο Ντα Γκάμα τον Οκτώβριο του 2020, με την ήττα από την Ατλέτικο Παραναένσε, με 3-0, να αποτελεί το… κύκνειο άσμα στο «τιμόνι» της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Συμφώνησε με Σα Πίντο! Παίρνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας – Μέχρι πότε η διάρκεια συμβολαίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE