ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε πιωμένος και 'φτιαγμένος' και δεν ήταν μόνο αυτό- Όπλο μαχαίρι και παπούτσια

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε πιωμένος και 'φτιαγμένος' και δεν ήταν μόνο αυτό- Όπλο μαχαίρι και παπούτσια

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, κατοχής αμφίστομου μαχαιριού, κατοχής επιθετικού οργάνου και μεταφοράς κυνηγετικού όπλου, εναντίον 39χρονου κάτοικου επαρχίας Λάρνακας. 

 

Γύρω στις 4:30 το απόγευμα  του Σαββάτου 23/1 μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, χωρίς πινακίδες εγγραφής, το οποίο οδηγούσε το πιο πάνω πρόσωπο. 

Στον 39χρονο, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφάλειας, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 89μg% αντί για 22μg%, που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο όριο, καθώς επίσης και ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι το οποίο κατέληγε σε μυτερή άκρη και ένα ρόπαλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. 

Να σημειωθεί ότι, κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης 18 ζευγάρια παπούτσια και δύο κούτες τσιγάρα τα οποία παραλήφθηκαν από Λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων και η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των €160. 

Ο 39χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που προέκυψαν εναντίον του, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top