AstraZeneca: Εποικοδομητική και ανοιχτή η συζήτηση με την ΕΕ

AstraZeneca: Εποικοδομητική και ανοιχτή η συζήτηση με την ΕΕ

Γραπτή δήλωση για τη νεότερη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη με τους αξιωματούχους της Κομισιόν ώστε να συζητηθεί το θέμα που έχει ανακύψει με την προμήθεια εμβολίων κατά του κορωνοϊού στα κράτη μέλη εξέδωσε η AstraZeneca.

Σημειώνεται αρχικά η ευχαρίστηση του διευθύνοντος συμβούλου της βρετανοσουηδικής φαρμακευτικής εταιρείας Πασκάλ Σοριό για τη συμμετοχή του στη συνάντηση με το καθοδηγητικό συμβούλιο της ΕΕ για τα εμβόλια.

Στη συνέχεια αναφέρει: «Είχαμε μια εποικοδομητική και ανοιχτή συζήτηση για τις περιπλοκές της αύξησης της κλίμακας παραγωγής του εμβολίου μας και τις προκλήσεις που έχουμε συναντήσει. Δεσμευθήκαμε σε ακόμα πιο στενό συντονισμό για να χαράξουμε από κοινού ένα μονοπάτι για την παράδοση του εμβολίου μας τους προσεχείς μήνες, καθώς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να φέρουμε αυτό το εμβόλιο σε εκατομμύρια Ευρωπαίους χωρίς κέρδος κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE