Στ.Κυριακίδου: Εποικοδομητικός τόνος στη συνάντηση με AstraZeneca, συνεχίζει η προσπάθεια για λύση

Στ.Κυριακίδου: Εποικοδομητικός τόνος στη συνάντηση με AstraZeneca, συνεχίζει η προσπάθεια για λύση

Για "εποικοδομητικό τόνο" στη συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AstraZeneca P. Soriot, στη συντονιστική επιτροπή εμβολίων, για τις παραδόσεις του εμβολίου τους μετά την έγκριση, έκανε λόγο η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής.

Η Επίτροπος ανέφερε ότι "η ΕΕ παραμένει ενωμένη και σταθερή στο ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις πρέπει να τηρούνται και τα εμβόλια πρέπει να παραδοθούν στους πολίτες".

Ωστόσο τόνισε ότι "λυπούμαστε για τη συνεχιζόμενη έλλειψη σαφήνειας σχετικά με το πρόγραμμα παράδοσης και ζητούμε ένα σαφές σχέδιο από την AstraZeneca για τη γρήγορη παράδοση της ποσότητας εμβολίων που δεσμεύσαμε για το πρώτο τρίμηνο. Θα συνεργαστούμε με την εταιρεία για να βρούμε λύσεις και να παρέχουμε εμβόλια γρήγορα για τους πολίτες της ΕΕ", σημείωσε η Επίτροπος.

 AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.