ΗΠΑ: Εξι νεκροί από διαρροή υγρού αζώτου σε εργοστάσιο επεξεργασίας πουλερικών στην Τζόρτζια

ΗΠΑ: Εξι νεκροί από διαρροή υγρού αζώτου σε εργοστάσιο επεξεργασίας πουλερικών στην Τζόρτζια

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι νοσηλεύονται μετά από διαρροή υγρού αζώτου σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας πουλερικών στη βορειοανατολική Τζόρτζια, μεταδίδουν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της κομητείας Χολ, ο Ζακ Μπράκετ, είπε ότι πέντε άνθρωποι ξεψύχησαν μέσα στο εργοστάσιο, στην πόλη Γκέινσβιλ. Άλλος ένας πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του σε τοπικό νοσοκομείο. Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 9 ενώ εξετάζονται άλλοι 130 εργαζόμενοι στη μονάδα αυτήν.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έκλεισε ο δρόμος Μεμόριαλ Παρκ Ντράιβ, από το ύψος της οδού Μπράουνς Μπριτζ μέχρι και τον Αυτοκινητόδρομο Ατλάντας και ζήτησε από τους οδηγούς να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE