Ανατροπή στο μέτρο για επισκέψεις σε οικίες – Το πήρε πίσω το Υπουργείο – Τι αναφέρει το διάταγμα

Ανατροπή στο μέτρο για επισκέψεις σε οικίες – Το πήρε πίσω το Υπουργείο – Τι αναφέρει το διάταγμα

Ανατροπή στα όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου την Τετάρτη 27/1 αναφορικά με τις συναθροίσεις σε οικίες και τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέχεια σε συχνές ερωτήσεις που απαντήθηκαν από πλευράς του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα όπως είχε ανακοινωθεί και δημοσιευτεί μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα επιτρεπόταν η επίσκεψη σε οικία συγγενών 1ου και 2ου βαθμού μέχρι δύο άτομα, κάτι που φαίνεται πως έχουν πάρει πίσω.

Πιο συγκεκριμένα στο διάταγμα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη 28/1, αναφέρει επιτρέπεται μέχρι και την 7η Φεβρουαρίου 2021 η παρουσία μέχρι δύο προσώπων σε οικία, πέραν των μόνιμα σε αυτήν διαμενόντων προσώπων και από την 8η Φεβρουαρίου 2021 επιτρέπεται η παρουσία μέχρι τεσσάρων προσώπων σε οικία, πέραν των μόνιμα σε αυτήν διαμενόντων προσώπων.

Όπως φαίνεται στο διάταγμα πήραν πήραν πίσω τις επισκέψεις μόνο από συγγενείς με την αναφορά πλέον να γίνεται μόνο για τα δυο άτομα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE