ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε του... κομμωτηρίου στα SMS της Δευτέρας - Πού αλλού πήγαν οι Κύπριοι;

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε του... κομμωτηρίου στα SMS της Δευτέρας - Πού αλλού πήγαν οι Κύπριοι;

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα στατιστικά στοιχεία του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής που αφορούν τις κατ'εξαίρεση μετακινήσεις των Κυπρίων.

Συγκεκριμένα στον πίνακα που δημοσιεύτηκε και αφορά τα εγκεκριμένα -και μη- αιτήματα για κατ'εξαίρεση μετακίνηση πολιτών κατά την πρώτη μέρα των χαλαρώσεων (Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου) γνωστοποιείται πως τα συνολικά αιτήματα ξεπέρασαν τις 380.000, ενώ περίπου 363.000 εξ'αυτών έλαβαν τελικά έγκριση.

Την τιμητική της είχε για άλλη μια μέρα η επιλογή με τον αριθμό (2) που αφορά μετάβαση σε σούπερμαρκετ, αρτοποιείο, υπεραγορά κτλ για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης (πάνω από 120.000) ενώ δεύτερο σε προτιμήσεις ήταν το νούμερο (8) που αφορά διάφορους άλλους λόγους.

Στο... 'ντεμπούτο' του ο αριθμός (9) μάλιστα -που αφορά επισκέψεις σε κουρεία, κομμωτήρια ή ινστιτούτα αισθητικής- φαίνεται να προσέλκυσε μεγάλο αριθμό πολιτών αφού επιβεβαιώθηκε η ανάγκη των συμπολιτών μας για κόμμωση και καλλωπισμό. Όπως αναφέρεται στον σχετικό πίνακα 22.563 SMS στάληκαν με σκοπό την μετάβαση για αυτούς τους λόγους.

Δείτε τον πίνακα που επισυνάπτεται:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE