ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε του... κομμωτηρίου στα SMS της Δευτέρας - Πού αλλού πήγαν οι Κύπριοι;

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έγινε του... κομμωτηρίου στα SMS της Δευτέρας - Πού αλλού πήγαν οι Κύπριοι;

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα στατιστικά στοιχεία του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής που αφορούν τις κατ'εξαίρεση μετακινήσεις των Κυπρίων.

Συγκεκριμένα στον πίνακα που δημοσιεύτηκε και αφορά τα εγκεκριμένα -και μη- αιτήματα για κατ'εξαίρεση μετακίνηση πολιτών κατά την πρώτη μέρα των χαλαρώσεων (Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου) γνωστοποιείται πως τα συνολικά αιτήματα ξεπέρασαν τις 380.000, ενώ περίπου 363.000 εξ'αυτών έλαβαν τελικά έγκριση.

Την τιμητική της είχε για άλλη μια μέρα η επιλογή με τον αριθμό (2) που αφορά μετάβαση σε σούπερμαρκετ, αρτοποιείο, υπεραγορά κτλ για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης (πάνω από 120.000) ενώ δεύτερο σε προτιμήσεις ήταν το νούμερο (8) που αφορά διάφορους άλλους λόγους.

Στο... 'ντεμπούτο' του ο αριθμός (9) μάλιστα -που αφορά επισκέψεις σε κουρεία, κομμωτήρια ή ινστιτούτα αισθητικής- φαίνεται να προσέλκυσε μεγάλο αριθμό πολιτών αφού επιβεβαιώθηκε η ανάγκη των συμπολιτών μας για κόμμωση και καλλωπισμό. Όπως αναφέρεται στον σχετικό πίνακα 22.563 SMS στάληκαν με σκοπό την μετάβαση για αυτούς τους λόγους.

Δείτε τον πίνακα που επισυνάπτεται:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top