ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

Δεύτερο νηπιαγωγείο στην Λεμεσό δέχθηκε σήμερα Παρασκευή (05/02), απειλητικό email.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Ζώνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα email φαίνεται να προέρχονται από δυο ξένες χώρες, με την Αγγλία να είναι μια από αυτές.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα υπήρξε αναστάτωση και σε άλλο νηπιαγωγείο της Λεμεσού, το οποίο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας.  

Επίσης υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE