ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

Δεύτερο νηπιαγωγείο στην Λεμεσό δέχθηκε σήμερα Παρασκευή (05/02), απειλητικό email.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Ζώνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα email φαίνεται να προέρχονται από δυο ξένες χώρες, με την Αγγλία να είναι μια από αυτές.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα υπήρξε αναστάτωση και σε άλλο νηπιαγωγείο της Λεμεσού, το οποίο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας.  

Επίσης υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE