ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερο email σε νηπιαγωγείο– Από δυο ξένες χώρες φαίνεται να προέρχονται

Δεύτερο νηπιαγωγείο στην Λεμεσό δέχθηκε σήμερα Παρασκευή (05/02), απειλητικό email.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Ζώνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα email φαίνεται να προέρχονται από δυο ξένες χώρες, με την Αγγλία να είναι μια από αυτές.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα υπήρξε αναστάτωση και σε άλλο νηπιαγωγείο της Λεμεσού, το οποίο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας.  

Επίσης υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE