ΚΥΠΡΟΣ: Αλυσίδα με φάρσες για βόμβα σε νηπιαγωγεία - Αναστάτωση τώρα και στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Αλυσίδα με φάρσες για βόμβα σε νηπιαγωγεία - Αναστάτωση τώρα και στη Λεμεσό

Μετά τα χθεσινά ηλεκτρονικά μηνύματα, στα οποία γινόταν αναφορά για ύπαρξη βόμβας σε νηπιαγωγεία της πρωτεύουσας, παρόμοιο ηλεκτρονικό μήνυμα έλαβε το πρωί ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρξε αναστάτωση και το νηπιαγωγείο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για έρευνες.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο αποστάληκαν επτά συνολικά απειλητικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σ.σ. όλα από την Αγγλία) σε αριθμό ιδιωτικών νηπιαγωγείων στη Λευκωσία.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE