ΚΥΠΡΟΣ: Αλυσίδα με φάρσες για βόμβα σε νηπιαγωγεία - Αναστάτωση τώρα και στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Αλυσίδα με φάρσες για βόμβα σε νηπιαγωγεία - Αναστάτωση τώρα και στη Λεμεσό

Μετά τα χθεσινά ηλεκτρονικά μηνύματα, στα οποία γινόταν αναφορά για ύπαρξη βόμβας σε νηπιαγωγεία της πρωτεύουσας, παρόμοιο ηλεκτρονικό μήνυμα έλαβε το πρωί ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρξε αναστάτωση και το νηπιαγωγείο εκκενώθηκε και στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για έρευνες.
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες λήφθηκαν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σε νηπιαγωγεία στη Λευκωσία που έλεγαν ότι αν δεν καταβληθεί το ποσό των 80,000 bitcoin σε λογαριασμό θα πυροδοτηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο από τις έρευνες να προκύψει οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο αποστάληκαν επτά συνολικά απειλητικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σ.σ. όλα από την Αγγλία) σε αριθμό ιδιωτικών νηπιαγωγείων στη Λευκωσία.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE