ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονοήμερη η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο

Μονοήμερη η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα έχει τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021, στις 11.15 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας θα αφιχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11.15πμ, όπου θα παρακαθίσει σε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες. Στις 12.15μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα προβούν σε δηλώσεις. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, καθώς και τα μέλη των αντιπροσωπειών τους, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top