Βραδινό «ΚΤΥΠΗΜΑ» μετά την ΚΟΡΥΦΗ – «Δεν βλέπει μπαλίτσα… Είναι γεμάτος δυσκολίες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βραδινό «ΚΤΥΠΗΜΑ» μετά την ΚΟΡΥΦΗ – «Δεν βλέπει μπαλίτσα… Είναι γεμάτος δυσκολίες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρο Αντωνίου, λίγες ώρες μετά τη νίκη της ομάδας επί της Πάφος FC που την… έστειλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Εύκολα ματς δεν υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα. Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχουν εύκολα, τότε δεν βλέπει μπαλίτσα. Ο αγώνας που ξεκίνησε από το καλοκαίρι είναι γεμάτος δυσκολίες, αλλά ταυτόχρονα ξεχειλίζει και από πείσμα για επιτυχία. +3 και προχωράμε στην πορεία μας. Καλό βράδυ σε όλους. Αύριο πρωί δουλειά…»!

Δείτε την ανάρτηση:

The post Βραδινό «ΚΤΥΠΗΜΑ» μετά την ΚΟΡΥΦΗ – «Δεν βλέπει μπαλίτσα… Είναι γεμάτος δυσκολίες…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE