ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο περίπτερο και έφυγαν φορτωμένοι - Επέλεξαν τσιγάρα, άρπαξαν και μετρητά

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιπτέρου στη Λεωφόρο Μεσόγης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με λεία χρήματα, τσιγάρα και καπνό αξίας 3.580 ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη περιπτέρου ότι άγνωστοι εισήλθαν στο περίπτερο του, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσόγης και απέσπασαν απ’ αυτό 800 πακέτα τσιγάρων διαφόρων μάρκων αξίας 2.500 ευρώ, 60-70 πακετάκια καπνού αξίας 450 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.

Μετά την καταγγελία μέλη του ΤΑΕ Πάφου επισκέφτηκαν τη σκηνή και διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα  παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE