ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καθόταν μαχαιρωμένος δύο μέτρα από τη νεκρή μάνα του» - «Πιάσε ασθενοφόρο και θα πεθάνω» Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει γείτονας για το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

«Καθόταν μαχαιρωμένος δύο μέτρα από τη νεκρή μάνα του» - «Πιάσε ασθενοφόρο και θα πεθάνω» Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει γείτονας για το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Συγκλονίζει η μαρτυρία γείτονα που βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά στο σημείο του φρικιαστικού εγκλήματος που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου στο χωριό Εργάτες, στην επαρχία Λευκωσίας. 

Μια οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του 25χρονου γιού, ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από τα χέρια του 58χρονου πατέρα του, που με μένος επέφερε θανάσιμα τραύματα στον 20χρονο γιό του και στην 52χρονη σύζυγο του.

Γείτονας που έτρεξε από τα πρώτα λεπτά στο σημείο μιλάει στο ThemaOnline, με τα όσα αναφέρει να προκαλούν ανατριχίλα. «Έτρεχα να δω τι συμβαίνει και τότε με αντιλήφθηκε ο παπάς και έβαλε την όπισθεν και έφυγε». Στο θέαμα της γυναίκας στο πάτωμα τρόμαξε… «Την είδα στην αυλή με το νυχτικό σφαγμένη, μέσα στα αίματα. Έπαθα σοκ!».

Λίγα μέτρα από τη νεκρή του μητέρα καθόταν ο 25χρονος γιος μαχαιρωμένος στο λαιμό, ο οποίος είπε στον γείτονα «Ήρτε πίσω να με σκοτώσει και είδε σε και έφυγε», ο νεαρός μάλιστα του είπε να καλέσει το ασθενοφόρο γιατί ένιωθε πως θα πεθάνει. Τον 25χρονο αρχικά προσπάθησε να πνίξει με καλώδιο ο πατέρας του, ενώ στη συνέχεια με μαχαίρι τον τραυμάτισε στο λαιμό. Παρόλα αυτά ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει και να βγει ζωντανός από τα χέρια του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

βΣύμφωνα και με πληροφορίες, ο 58χρονος φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και αυτό τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη του, ενώ σε δηλώσεις του ο κοινοτάρχης του χωριού σημείωσε ότι η συγκεκριμένη οικογένεια παρακολουθείτε από το Γραφείο Ευημερίας.

Ο πατέρας λίγες ώρες αργότερα μετά από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία, εντοπίστηκε κρυμμένος σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στην περιοχή Χαλεπιανές, κρατώντας δύο μαχαίρια με τα οποία επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς, ακολούθως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας έχει συλλέξει στοιχεία από το σπίτι που σημειώθηκε το έγκλημα ενώ αναμένεται η κατάθεση του 25χρονου γιού, η ανάκριση στον 58χρονο πατέρα και η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 52χρονης μητέρας και στη σορό του 20χρονου γιού.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top