Νεκρή βασίλισσα της ομορφιάς – Τη στραγγάλισε ο σύζυγός της

Νεκρή βασίλισσα της ομορφιάς – Τη στραγγάλισε ο σύζυγός της

Καλλονή από τον Λίβανο βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο σύζυγός της τη στραγγάλισε.

Ο πρόσφατος φόνος του μοντέλου Zeina Kanjo σόκαρε τη Βηρυτό, καθώς έρχεται να προστεθεί στη δολοφονία δύο ακόμα γυναικών κατά το τελευταίο διάστημα, με την αστυνομία να αποκαλύπτει πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έχουν διπλασιαστεί.

Η Zeina δολοφονήθηκε την Κυριακή στο σπίτι της από τον σύζυγό της, Ibrahim Ghazal, ο οποίος τη σκότωσε και διέφυγε στην Τουρκία, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων National News Agency. Εκκρεμεί πλέον ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η ίδια είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Ήταν παντρεμένοι μόλις για μερικούς μήνες.

Ο εισαγγελέας της Βηρυτού δήλωσε πως τη στραγγάλισε.

Η καλλονή ήθελε να πάρει διαζύγιο. Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός έπαιξε ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο συζητά ο σύζυγος με την αδελφή του θύματος, Ruba, για τον θάνατο της Kanjo:

«Ρώτα με ό,τι θες. Δεν το ήθελα, δεν ήθελα να πεθάνει, όταν άρχισε να ουρλιάζει, έβαλα απλώς το χέρι μου στο στόμα της. Όπως όταν φώναζε και πάλευε μαζί μου όταν ήσουν μπροστά, Ruba. Της είπα να κάνει ησυχία και να σταματήσει να κλαίει, μιας και ήταν πρωί. Τη σκότωσα;».

Η Ruba τον πιέζει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση αν τη σκότωσε, εκείνος ωστόσο αρνείται να γίνει σαφής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE