Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Φονικό εκτυλίχθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου άντρας, έξω από σταθμό μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θύμα κατέληξε ύστερα από έντονη διαμάχη τριών αντρών στον σταθμό Parsons Green λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε άλλος εμπλεκόμενος στον τσακωμό, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο σταθμός Parsons Green, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, παρέμεινε κλειστός μέχρι αργά το βράδυ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου που δέχθηκε τηλεφωνήματα για περιστατικό με μαχαιρώματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον νεοεκλεγέντα κατοχικό ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμάν διεξήχθη σε μια περίοδο μειωμένης κινητικότητας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE