Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Φονικό εκτυλίχθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου άντρας, έξω από σταθμό μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θύμα κατέληξε ύστερα από έντονη διαμάχη τριών αντρών στον σταθμό Parsons Green λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε άλλος εμπλεκόμενος στον τσακωμό, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο σταθμός Parsons Green, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, παρέμεινε κλειστός μέχρι αργά το βράδυ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου που δέχθηκε τηλεφωνήματα για περιστατικό με μαχαιρώματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE