Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Λονδίνο: Έγκλημα έξω από μετρό - Μαχαίρωμα μέχρι θανάτου

Φονικό εκτυλίχθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου άντρας, έξω από σταθμό μετρό του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θύμα κατέληξε ύστερα από έντονη διαμάχη τριών αντρών στον σταθμό Parsons Green λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε άλλος εμπλεκόμενος στον τσακωμό, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο σταθμός Parsons Green, όπου σημειώθηκε το έγκλημα, παρέμεινε κλειστός μέχρι αργά το βράδυ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου που δέχθηκε τηλεφωνήματα για περιστατικό με μαχαιρώματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE