Συνάντηση Δένδια – Χριστοδουλίδη στην Αθήνα

Συνάντηση Δένδια – Χριστοδουλίδη στην Αθήνα

Συνάντηση με τον ομόλογό του της Ελλάδας Νίκο Δένδια πραγματοποίησε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Οπως σημειώνει ο Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter, σε συνέχεια του "Φιλία Φόρουμ, οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα διμερούς και περιφερειακής συνεργασίας, καθώς και για τον διαρκή στενό συντονισμό Ελλάδας και Κύπρου, ενόψει των εξελίξεων σε Κυπριακό και Ανατολική Μεσόγειο
 
Σημειώνεται, ότι το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση Χριστοδουλίδη, Δένδια, Σούκρι όπου έγινε ανασκόπηση της υλοποίησης αποφάσεων και σχεδιασμός επόμενων βημάτων για περαιτέρω ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου, ενόψει και επικείμενης λειτουργίας της Γραμματείας στη Λευκωσία. Οι τρεις Υπουργοί Εξωτερικών κατέληξαν και σε κοινό ανακοινωθέν.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE