ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλοπ: «Γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο δεν πετάμε»

Κλοπ: «Γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο δεν πετάμε»

Για την φετινή εικόνα που εμφανίζει η Λίβερπουλ, αλλά και για το γεγονός ότι βρίσκεται 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Εξαιρετικά δύσκολο είναι πλέον το έργο της Λίβερπουλ να φτάσει στην κορυφή της Premier League, καθώς η διαφορά που την χωρίζει από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον 10 βαθμοί…

Ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε ότι είχε περισσότερες προσδοκίες την φετινή σεζόν από την ομάδα, παρά τους τραυματισμούς που την ταλαιπωρούν.

«Παρόλο που γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο δεν πετάμε, περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη. Aυτό με απασχολεί. Ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε στο μέλλον και αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε τη σεζόν καλύτερη από τώρα και στο εξής. Θα το κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Ηξερα από την αρχή πως θα είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, είμαι σίγουρος πως όλοι το ήξεραν. Οι τραυματισμοί είναι πραγματικά πάρα πολλοί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Για να είσαι επιτυχημένος σε μια σεζόν, θα πρέπει να είσαι και τυχερός. Αν δεν είσαι τυχερός, θα έχεις πρόβλημα και αν έχεις πρόβλημα, θα πρέπει να το λύσεις. Η σεζόν όμως δεν θα είναι πλέον τέλεια.

Εμείς βλέπουμε την κατάσταση ως εξής, έχουμε άλλα 15 παιχνίδια και πολλούς βαθμούς να απομένουν, θα πάμε να τους διεκδικήσουμε. Δεν έχει σημασία που είναι οι άλλοι και που θα τερματίσουν, σημασία έχουμε εμείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αυτή είναι η δουλειά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του ο Γερμανός κόουτς.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Κλοπ: «Γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο δεν πετάμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top