Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη
Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τους πετροβολισμούς στο ΣΥΦΑΕΛ, τα επεισόδια συνεχίστηκαν στους δρόμους της γύρω περιοχής, όπου ρίχθηκαν βεγγαλικά, κροτίδες και πέτρες, ενώ μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας οι άγνωστοι κουκουλοφόροι εξαφανίστηκαν.
Από τους πετροβολισμούς τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας 48χρονος κάτοικος της περιοχής και μεταφέρθηκε προληπτικά στο ΓΝ Λεμεσού, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε βιτρίνες καταστημάτων καθώς και στον ανεμοθώρακα σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για το περιστατικό συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια εντοπισμού των προσώπων που συμμετείχαν σε αυτό.








Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




