Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας…

Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας…

Πέρασε και το εμπόδιο του Ερμή η Ομόνοια. Δεν δυσκολεύτηκε παρά πολύ, ανεξαρτήτως αν ο προπονητής του Ερμή, μας έδωσε την εντύπωση ότι έβλεπε… άλλο παιχνίδι.

Το ότι άρχισε τον Χούμποτσαν στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν ξάφνιασε κανέναν. Όμως, μια μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, ίσως να περίμεναν ότι ο Μπεργκ θα έδιδε χρόνο συμμετοχής (βάζοντας τον αλλαγή) στον Χάρη Μαυρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE