Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας…

Ούτε «ΕΓΚΛΗΜΑ» να έκανε ο Μαυρίας…

Πέρασε και το εμπόδιο του Ερμή η Ομόνοια. Δεν δυσκολεύτηκε παρά πολύ, ανεξαρτήτως αν ο προπονητής του Ερμή, μας έδωσε την εντύπωση ότι έβλεπε… άλλο παιχνίδι.

Το ότι άρχισε τον Χούμποτσαν στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν ξάφνιασε κανέναν. Όμως, μια μερίδα οπαδών της Ομόνοιας, ίσως να περίμεναν ότι ο Μπεργκ θα έδιδε χρόνο συμμετοχής (βάζοντας τον αλλαγή) στον Χάρη Μαυρία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect