ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Αυξημένες οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Αυξημένες οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων

Σε καταγγελίες 153 πολιτών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 7.911 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.781 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες 38 πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 42 καταγγελίες πολιτών, έπειτα από 1.341 ελέγχους.
 
Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.225 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 25 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 20 πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 1.188 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.058 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες.
 
Διενεργήθηκαν επίσης 771 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγιναν 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ έγιναν 35 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Τέλος, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 512 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών, παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

«Κανείς δεν μπορεί να αναμένει ότι δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν λύση ούτε καν σε ένα τόσο απλό θέμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των Τουρκοκυπρίων όσο και των Ελληνοκυπρίων, θα παράγουν λύση σχετικά με την ουσία του Κυπριακού» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφερόμενος σε στασιμότητα στο ζήτημα της διάνοιξης νέων σημείων διέλευσης και της βελτίωσης των υφιστάμενων.

BEST OF TOTHEMAONLINE