Υποβάλλεται σε επέμβαση στο μάτι 25χρονη - «Είμαι η Αναστασία και έχω δεχτεί αστυνομική επίθεση γιατί χόρευα ειρηνικά στο πεζοδρόμιο»

Υποβάλλεται σε επέμβαση στο μάτι 25χρονη - «Είμαι η Αναστασία και έχω δεχτεί αστυνομική επίθεση γιατί χόρευα ειρηνικά στο πεζοδρόμιο»

Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί η 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των χθεσινών (13/2) επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Λευκωσία.

Η νεαρή κοπέλα με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει πως «είμαι η Αναστασία Δημητριάδου και έχω δεχτεί αστυνομική επίθεση από water cannon γιατί χόρευα ειρηνικά στο πεζοδρόμιο. Έχω σοβαρά τραύματα στο μάτι και χρειάζομαι επέμβαση, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα! Τα φιλιά μου και καλή δύναμη σε όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαμαρτυρία συμμετείχαν περισσότεροι από 350 πολίτες, με την Αστυνομία να προχωρά σε ρίψη νερού με στόχο να τους διαλύσει, αφού - πάντοτε σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας - απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις, με στόχο την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 11 άτομα.

Στόχος των οργανωμένων συνόλων ήταν να διαμαρτυρηθούν για τη διαχείριση της πανδημίας, τα όσα διαδραματίζονται στο θέμα της διαφθοράς. Επίσης ζήτησαν όπως καταργηθεί το μέτρο της απαγόρευσης των διαδηλώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE