Ζητούν απαντήσεις για στήριξη στον 25χρονο επιζώντα του διπλού φονικού – «Να μην αφεθεί στο έλεος του Θεού»

Ζητούν απαντήσεις για στήριξη στον 25χρονο επιζώντα του διπλού φονικού – «Να μην αφεθεί στο έλεος του Θεού»

Το μέλλον του 25χρονου που επέζησε της οικογενειακής τραγωδίας στους Εργάτες σκέφτονται άπαντες στο οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αποσταλεί επιστολή στην Υπουργό Εργασίας μέσω του δικηγόρου της οικογένειας του 25χρονου για το ποιος θα είναι ο ρόλος του κράτους στην επόμενη μέρα του τραγικού αυτού συμβάντος. Πώς θα στηρίξει δηλαδή το κράτος τον επιζώντα της τραγωδίας.

Η κατάστασή του μετά το συμβάν – όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό – είναι χειρότερη τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 25χρονου, Ολύμπιο Χριστοφή, θα πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες γραμμές για το πώς προχωρά η υπόθεση.

«Δεν θα πρέπει ν’ αφεθεί στο έλεος του Θεού», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» του ANT1.

Εάν δηλαδή θα έρχεται απλά μια επιταγή οικονομικής στήριξης από το κράτος δεν είναι αρκετή. Το συγκεκριμένο παιδί χρειάζεται και ψυχολογική στήριξη αλλά και γενικότερη στήριξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE