Χαλαρώσεις νωρίτερα; Συνάντηση που θα κρίνει πολλά την ερχόμενη εβδομάδα

 Χαλαρώσεις νωρίτερα; Συνάντηση που θα κρίνει πολλά την ερχόμενη εβδομάδα

Εξελίξεις αναμένονται για περαιτέρω χαλαρώσεις μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.

Ο Άντρος Κυπριανού έθεσε τα ερωτήματα του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις χαλαρώσεις και το άνοιγμα χώρων εστίασης, μουσικών σκηνών αλλά και τη παύση της απαγόρευσης για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

«Ο ΠτΔ έχει υποσχεθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκελέσει σύσκεψη υπό την προεδρία του των πολιτικών κομμάτων μαζί με τον Υπ. Υγείας και τους επιδημιολόγους για να συζητήσουμε για όλα αυτά τα ζητήματα» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Άντρος Κυπριανού.

Πρόκειται για μια υπόσχεση, η οποία φανερώνει ότι ο Πρόεδρος είναι ανοικτός σε διάλογο και θα συζητήσει και γιατι όχι να αποδεχθεί χαλαρώσεις των μέτρων εκεί και όπου οι ειδικοί ανάψουν το 'πράσινο φως'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE